سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رمپ برقی

رمپ برقی

رمپ برقی همانند پله برقی می باشد با این تفاوت که سطح صاف و بدون پله ای را ایجاد کرده است. رمپ های برقی عموما در جاهایی مانند فرودگاه ها و یا پاساژهای بزرگ استفاده می شود. کاربرد این رمپ های برقی برای جابجایی اجسام و افراد به صورت راحت تر است اما بیشتری کاربرد آن را می توان در جابجایی اجسام نام برد. به عنوان مثال در زمان بارگیری هواپیماها برای جابجایی ساک و چمدان های مسافران استفاده از رمپ برقی متحرکت خیلی کاربردی تر می باشد تا استفاده از انسان و یا چیزهای دیگر. رمپ های برقی در ابعاد مختلف وجود دارد در حد 120 سانت می باشد و تا چندین متر .

 

اجزای رمپ برقی

رمپ برقی را با نام پیاده رو برقی نیز میشناسند؛ این سیستم نوین جابه‌جایی، از اجزای مختلفی تشکیل شده است که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.

سطح حرکتی

سطح حرکتی یا باند حمل و نقل، قسمتی از رمپ برقی است که بر روی آن مسافران قرار می‌گیرند. این سطح از جنس مقاوم و ضد لغزش است.

سیستم حرکتی

سیستم حرکتی مسئول حرکت پالت رمپ است؛ این سیستم شامل موتورها، گیربکس‌ها، و کنترلرها است که برای حرکت پالت رمپ برقی و جابجایی مسافران مورد استفاده قرار گرفته است.

سیستم کنترل

سیستم کنترل نیز مسئول کنترل سرعت، راه اندازی و توقف رمپ برقی است؛ این سیستم شامل سنسورها و کنترلرها است که با تشخیص حرکت مسافران و میزان ترافیک، عملکرد رمپ برقی را کنترل می‌کنند.

خرید رمپ برقی

فرقی نمیکند رمپ برقی مورد نظرتان را برای فروشگاه زنجیره ای می خواهید یا فرودگاه های بین المللی، در هر صورت باید این رمپ ها به صورت کاملا اختصاصی طراحی و اجرا شوند. جهت خرید رمپ برقی می توانید با کارشناسان مجرب تکنوناطا در ارتباط باشید، اما پیشنهاد ما این است که پیش از خرید رمپ برقی یا هر گونه تجهیزات پله برقی و آسانسور بهتر است رزومه شرکت سازنده را بررسی کنید و با مشاهده نمونه پروژه های انجام شده شرکت از اجرای مناسب پروژه تان اطمینان حاصل کنید.

کابردهای رمپ برقی

رمپ برقی مانند آسانسور و پله برقی کاربرد زیادی ندارد و تکنولوژی نوپا محسوب می‌شود. بسیاری از فروشگاه های به جای خرید آسانسور و یا حتی در کنار سفارش و خرید آسانسور ترجیح می دهند که از رمپ برقی نیز استفاده کنند تا رفت و آمد برای بسیار از افراد راحت‌تر شود.. از اصلی‌ترین کاربردهای رمپ برقی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

پایانه های مسافربری

مسافران با کوله، چمدان و بارهای سنگین در پایانه‌های مسافربری رفت آمد دارند و جهت تسهیل در رفت و آمد مسافران از رمپ‌های افقی استفاده می‌شود که رفت و آمد مسافرین را تسهیل بخشیده است.

ایستگاه‌های حمل و نقل

یکی دیگر از کاربردهای رمپ‌های برقی در ایستگاه‌های حمل و نقل مسافرین است که به جهت جابه‌جایی مسافرین استفاده میشود که جایگزینی برای پله‌های برقی دارند. استفاده از کالاسکه و حمل و نقل وسایل چرخدار نیز با استفاده از این رمپ‌ها راحت‌تر خواهد بود.

مکان های گردشگری

در بسیاری از مکان‌های گردشگری همانند موزه‌ها، باغ وحش‌ها، گالری‌های هنری و... جهت لذت بردن از مسیر و ایجاد یک خاطره خوب از این رمپ‌ها می‌توان استفاده نمود.

بررسی رمپ برقی از نظر ابعاد و سرعت

تا اینجا سعی نمودیم توضیحات کاملی در زمینه رمپ برقی برای شما بیان کنیم. اینک می‌خواهیم رمپ برقی را از نظر ابعاد و سرعت بررسی نماییم؛ طبق استاندارد تعریف شده حداکثر سرعت برای رمپ برقی حدود 0.75 متر بر ثانیه می‌باشد. لازم به ذکر است در مواردی خاص مجوز رمپ برقی با سرعت نهایت 0.89 متر بر ثانیه نیز داده می‌شود، که این سرعت نیازمند عرض 1.9 برای رمپ است.

ابعاد رمپ برقی متغییر بوده و محدوده 600 تا 1000 میلی متر برای عرض آن تعریف می‌شود. همچنین ظرفیت رمپ برقی نیز 4500 تا 9000 نفر می‌باشد.

رمپ برقی به طور معمول در جاهای پر تردد نصب می‌شود؛ به همین دلیل از همان ابتدا حتی قبل از نصب رمپ، نیازمند حضور کارشناس و بررسی دقیق توسط کارشناس متخصص است. بررسی و کارشناسی رمپ برقی می‌تواند از خطرات و خرابی‌های احتمالی پیشگیری کند. از آنجایی که اطمینان به هر شخص و شرکتی برای خرید، نصب، تعمیر و سرویس پله برقی سخت می‌باشد، شرکت تکنوناطا با سابقه‌ای درخشان در این زمینه، شرایط ویژه‌ای برای شما عزیزان در نظر گرفته است تا خیال شما را راحت و اطمینان شما را جلب کند؛ علاوه بر آن، تکنوناطا در زمینه نصب و راه اندازی آسانسور نیز سابقه درخشانی داشته و به خوبی میتواند شما را در این زمینه راهنمایی کند. برای آگاه شده از این شرایط ویژه با شماره 02188738038 تماس حاصل فرمایید.